måndag 5 november 2018

Höstfesten på RF BERG





Hej

Här är lite bilder från vår höstfest på RF Berg.


Vi fixade och ordnat i lokalen (vårt samlingsrum på första våningen) och täckt för med svarta sopsäckar så att barnen inte kunnat se in.


Det blev väldigt lyckat. Sommarskuggan som busat med oss en hel vecka innan hade gömt undan en överraskning till oss. För att få överraskningen så blev vi tvungna att gå på skuggjakt.









 Skuggjakten gick super (för vi är bästa skuggjägare) och vi hittade skatten (trodde vi). Sommarskuggan lyckades lura oss en gång till där vi trodde att vi funnit vår skatt så fanns där bara ett skuggbrev till. Tillslut lyckades vi hitta det sista brevet och även skatten.





Överrakningen var nachochips, salta pinnar och det var smaskigt att äta. Vi fick även äta häftiga frukter som vi ordnat med innan festen. Speciellt bananerna var extra spöklikt goda =)
 Festen fortsatte och vi hade discodans och dansade loss till vår DJ. Musiken gjorde oss lite trötta så efter ett tag var det dags för drickapuas. När vi satt ner och pausade så släcktes plötsligt ljuset och Sommarskuggan på in.




Skuggan hade med sig mer frukt till oss och skakade hand med barnen. Sedan vinkade skuggan hej då och vi fortsatte festa. Det blev en jättelyckad höstfest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar